Grădina Mariei

Reuniunea Mariană “Regina Cerului” din Baia Mare are organizate grupuri la fiecare din cele 4 parohii greco-catolice băimărene.
În după amiaza primei zi de luni din lună grupurile se întâlnesc. Întâlnirile debutează cu rostirea Rozariului, continuă cu una sau mai multe susţineri de subiecte relevante, cu precădere, despre Fecioara Maria. Întâlnirea se încheie cu Sfânta Liturghie.
La întâlnirea din 4 februarie curent a fost invitată Filiala AGRU să prezinte programul cultural. Dispunând de mijlocele necesare am ales să prezentăm un subiect mai aparte: despre florile care o simbolizează pe Fecioara Maria.
Pentru aceasta am compus două power point, pe care le-am transformat în fişiere video pentru a vi le putea face cunoscute prin intermediul sitului AGRU.
Principala sursă de inspiraÅ£ie a fost situl University of Dayton, https://udayton.edu/imri/mary/index.php, unde, dacă doriÅ£i, puteÅ£i deschide o mulÅ£ime de pagini, foarte interesante ÅŸi bine întocmite, una dintre ele fiind “John Stokes’ Mary’s Gardens”.
Primul power point prin care am încercat să explicăm ce înseamnă “Grădina Fecioarei Maria, transformat în video, după cum ne-am priceput, pentru ca să poată fi  prezentat pe site, îl poate fi vizionat Gradina Mariei
Cel de al doilea, prin care prezentăm 5 principale flori legate de Fecioara Maria poate fi vizionat 5 flori взять займ на карту с 18 лет без отказа

Sperăm să reuşiţi să le viionaţi, iar dacă depistaţi greşeli vă rugăm să ne ajutaţi să le corectăm.