Albume foto

 
Pages: 1 2 3 4

Profile Photos (1 photos)
7 Noiembrie 2016

Album for profile photos

Scrapbook Photos (1 photos)
6 Iulie 2016

Album for scrapbook photos

Adunarea Generală AGRU. Braşov, 3-4 iunie 2016 (17 photos)
4 Iunie 2016, Brasov

În perioada 3 – 4 iunie 2016 a avut loc la Braşov, în Arhieparhia de Alba-Iulia şi Făgăraş, Adunarea generală a Asociaţiei Generale a Românilor Uniţi, Greco-Catolici (AGRU). Întâlnirea delegaţilor AGRU veniţi din cele şase Eparhii greco-catolice a fost organizată de Consiliul Director naţional împreună cu AGRU arhieparhial şi AGRU Braşov. Lucrările s-au desfăşurat la Casa Kolping. Foto: Raimondo-Mario Rupp

Seară de poezie şi muzică religioasă la Lugoj (24 photos)
24 Octombrie 2014, Lugoj

În seara zilei de 24 octombrie, de la ora 19, a avut loc în catedrala din Lugoj o "Seară de poezie şi muzică religioasă". Evenimentul a fost propus de AGRU Lugoj cu ocazia "Zilelor Acţiunii Catolice din acest an". Programul a constat din recitarea unor versuri din volumul "Flori de in" scris de ÎPS Ploscaru si versuri scrise de autoarea Zorica Lascu (Sr. Teodisia). Invitatul special în cadrul acestei seri a fost cântăreţul de muzică folk, prof. Vasile Gondoci care a susţinut un recital de muzică religioasă. Foto: Raimondo-Mario Rupp.

Întâlnirea anuală a CD AGRU Național: 26-27 septembrie 2014 (11 photos)
29 Septembrie 2014

Adunarea Generală AGRU la Baia Mare (29 photos)
11 Mai 2013, Baia Mare

În perioada 9 – 12 mai 2013 a avut loc la Baia Mare, în Eparhia de Maramureş, Adunarea generală a Asociaţiei Generale a Românilor Uniţi, Greco-Catolici (AGRU). Întâlnirea delegaţilor AGRU veniţi din cele cinci Eparhii greco-catolice şi din Vicariatul de Bucureşti a fost organizată de Consiliul Director naţional împreună cu AGRU eparhial Maramureş, lucrările desfăşurându-se la Mănăstirea “Sfânta Maria” a Surorilor Baziliene. Foto (surse): Actiunea Catolică România şi Marian Boian

Întâlnire la Timişoara a Consiliului Director al AGRU din Eparhia de Lugoj (11 photos)
10 Noiembrie 2012, Timisoara

În data de 10 noiembrie 2012, la Timişoara s-a desfăşurat întâlnirea Consiliului Director al AGRU Eparhial Lugoj. Lucrările s-au deschis cu o rugăciune a Preasfinţiei Sale Alexandru Mesian – Episcop de Lugoj. După salutul preşedintelui AGRU dna Cristina Purice, Preasfinţia Sa a adresat participanţilor un cuvânt de învăţătură şi încurajare. În cadrul întâlnirii, membrii Consiliului Director AGRU au formulat două propuneri pentru ocuparea funcţiei de asistent spiritual eparhial: Părintele Daniel Muntean (Asistent spiritual AGRU Parohia „Sf. Iosif” din Timişoara), respectiv Monsenior Angelo Pop (Vicar General Eparhia de Lugoj). Cu această ocazie a fost înmânată Prea Sfinţitului Alexandru scrisoarea cuprinzând cele două propuneri, urmând ca alegerea, respectiv numirea asistentului spiritual să fie făcută de către Preasfinţia Sa Episcop de Lugoj. De asemenea, s-a stabilit ca Adunarea generală eparhială AGRU să se desfăşoare în data de 13 aprilie 2013 la Lugoj. Foto: Raimondo-Mario Rupp.

Adoraţie Euharistică propusă de AGRU în colaborare cu Terţiarii Bazilieni (17 photos)
25 Octombrie 2012, Lugoj

Joi, 25 octombrie în cadrul "Zilelor Acţiunii Catolice", la Catedrala din Lugoj, a avut loc după Sfânta Liturghie de seară, o Adoraţie Euharistică propusă de AGRU în colaborare cu Terţiarii Bazilieni. Foto: Raimondo-Mario Rupp.

Reuniunea Consiliului Director al AGRU național la București (17 photos)
1 Octombrie 2012, Bucuresti

În perioada 28-29 septembrie s-a reunit la București pentru prima dată Consiliul Director al AGRU (Asociația Generală a Românilor Uniți, Greco-Catolici) național, însoțiți de reprezentanți AGRU din toate eparhiile și din Vicariatul de București. Tema întâlnirii a fost Comunicarea modernă și apostolatul laicilor, iar motto-ul: „Toți fiii Bisericii să se străduiască în unitate de gând și intenție pentru ca mijloacele de comunicare socială să fie utilizate fără întârziere și cu cea mai mare eficiență în multiplele opere de apostolat.” (Inter Mirifica, 13)

Participare AGRU la a VI-a Adunare Generală a Forumului Internaţional al Acţiunii Catolice (FIAC) (50 photos)
26 August 2012, Iasi

Peste 170 de responsabili, reprezentanţi ai 35 de ţări ce reunesc patru continente, s-au întâlnit în perioada 22-26 august 2012 la Institutul Teologic Romano-Catolic “Sfântul Iosif” din Iaşi, găzduind cea de-a VI-a Adunare Generală a Forumului Internaţional al Acţiunii Catolice (FIAC). Tema întâlnirii a fost: “Laici din Acţiunea Catolică: coresponsabilitate eclezială şi socială”, iar ca punct de referinţă s-a luat icoana biblică a apostolilor pe drumul spre Emaus: “În același ceas, s-au ridicat şi s-au întors la Ierusalim” (Lc 24, 13-35). Mai multe articole, interviuri şi fotografii de la întâlnire găsiţi aici: http://fiac.actiuneacatolica.ro/ Foto: Raluca Fernea şi Raimondo-Mario Rupp.