Anunţ: Pregătirea Zilelor Acţiunii Catolice 2009

Federaţia Acţiunea Catolică din România (ACRO) iniţiază în perioada 18-25 octombrie 2009 evenimentul naţional Zilele Acţiunii Catolice, acesta devenind deja o tradiţie în ultimii ani. Prin acest eveniment naţional se dorește o promovare a Acţiunii Catolice atât la nivel naţional cât si la nivel local încurajându-se desfășurarea de activităţi de promovare, cunoaștere şi formare specifice acţiunii catolice.

Zilele Acţiunii Catolice din acest an vor avea ca motto: „Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu” (Mt 6,33). Tema aleasă este: Pune-l pe Dumnezeu pe primul loc în viaţa ta! Fă parte din Acţiunea Catolică!

În ultimii ani s-au realizat mai multe tipuri de acţiuni cu caracter spiritual, cultural, educativ, sportiv, recreativ, etc ce au fost mediatizate pe site-ul www.agru.ro

Rugămintea noastră este ca în cursul acestei săptămâni (12-17 oct) dacă realizaţi un program cu evenimentele ce le veţi desfăşura în parohie pe parcursul Zilelor Acţiunii Catolice, (18-25 octombrie) să ni-l trimiteţi până cel târziu duminica viitoare (18 oct) pe adresa agru.ro@gmail.com

Totodată vă mai rugăm ca în măsura posibilităţilor, să ne trimiteţi şi câteva fotografii de la activităţile pe care le desfăşuraţi, însoţite de o scurtă relatare a lor, ca să putem pune acest site.

Sâmbătă, 24 octombrie va avea loc tradiÈ›ionalul pelerinaj la Bocsig (jud. Arad) la care sunt invitate sa participe atât asociaÈ›iile laice din Eparhia de Lugoj (ASTRU, AGRU, Reuniunea Mariană, TerÅ£iari,  cu asistenÅ£ii/directorii spirituali) cât ÅŸi asociaÅ£iile din celelalte eparhii.

Începând de săptămâna viitoare dar mai ales pe perioada desfăşurării Zilelor Acţiunii Catolice (18-25 oct) puteţi afla de pe site-ul www.agru.ro mai multe detalii şi imagini privind programul activităţilor şi (mai apoi) activităţile ce se vor realiza în parohii cu această ocazie.