Comunicat: Întâlnire la TimiÅŸoara a Consiliului Director al AGRU din Eparhia de Lugoj

ÃŽn data de 10 noiembrie 2012, la TimiÅŸoara s-a desfăşurat întâlnirea Consiliului Director al AGRU Eparhial Lugoj. Lucrările s-au deschis cu o rugăciune a PreasfinÅ£iei Sale Alexandru Mesian – Episcop de Lugoj. După salutul preÅŸedintelui AGRU dna Cristina Purice, PreasfinÅ£ia Sa a adresat participanÅ£ilor un cuvânt de învăţătură ÅŸi încurajare.

În cadrul întâlnirii, membrii Consiliului Director AGRU au formulat două propuneri pentru ocuparea funcţiei de asistent spiritual eparhial: Părintele Daniel Muntean (Asistent spiritual AGRU, Parohia „Sf. Iosif” din Timişoara), respectiv Monsenior Angelo Pop (Vicar General Eparhia de Lugoj).

Cu această ocazie a fost înmânată Preasfinţiei Sale Alexandru Mesian Episcop de Lugoj scrisoarea cuprinzând cele două propuneri, urmând ca alegerea, respectiv numirea asistentului spiritual să fie făcută de către Preasfinţia Sa Episcop de Lugoj. De asemenea, s-a stabilit ca Adunarea generală eparhială AGRU să se desfăşoare în data de 13 aprilie 2013 la Lugoj.

Prof. Oana Ciobancan
Secretar AGRU Eparhial Lugoj

Mai multe fotografii se găsesc AICI şi pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *