Cuvântul Vieţii

Acum,la sfârşit de an facem o încercare. получить займ ночью
MiÅŸcarea Focolarelor sau Opera Mariei, fondată în 1943, în Italia de Chiara Lubich, s-a răspândit pe tot globul, având ÅŸi în România o ramură din anii ’80.
Mișcarea Focolarelor este o organizație internațională, o mișcare laică din Biserica Catolică ce promovează idealurile de unitate și de frăție universală, așa cum cere Isus conform Evangheliei după Ioan (17,21). Consecința clară a acestei mișcări este o vocație ecumenică precum și dialogul dintre zone culturale diferite.
Lună de lună este concepută o prezentare intitulată Cuvântul Vieţii. De mulţi ani deja acest cuvânt este disponibil sub formă de powerpoint, iar mai nou sub formă de fişier video. Vă supunem binevoitoarei Dumneavoastră atenţii prima convertire a fişierului powerpoint în fişier video, care poate fi transmis prin intermediul sitului. Suntem conştienţi că nu este perfect. Dacă, totuşi, vom avea semnale că sunteţi interesaţi ne vom strădui să îmbunătăţim prezentarea şi în fiecare lună a Noului An să vă bucuraţi de urmărirea Cuvântului Vieţii, a fi bucuros, fericit, fiind şi tema principală din această ultimă lună a anului 2018. Pentru vizionare clik pe:
Cuvantul vietii