Sarbatorirea patronilo AGRU la filiala Baia Mare III

La parohia Sfântul Anton de Padova din Baia Mare în fiecare duminică, de la ora 18 are loc Ora de Rugăciune.

Astăzi, 29 iunie, a fost o Oră specială, deoarece după programul de rugăciune a urmat un moment de sărbătorire a AGRU-lui. Participanţilor le-a fost distribuit pliantul pregătit pentru această zi, însoţit de o frumoasă iconiţă a Preasfintei Inimi a lui Isus şi a Preasfintei Inimi a Fecioarei Maria. După câteva cuvinte introductive, au fost prezentate 5 powerpointuri, astfel : 10 întrebări în care am meditat asupra întrebărilor pe care „în ziua aceea” Dumnezeu nu ni le va pune, dar şi corolarul lor. Întrebările au fost urmate de Efectul rugăciunii Tatăl nostru, în care Dumnezeu ne spune cum să ne rugăm :

  1. NU TE MAI ÃŽNGRIJORA
  2. FÄ‚ O LISTÄ‚
  3. AI ÃŽNCREDERE ÃŽN MINE
  4. LASÄ‚-LE ÃŽN PACE
  5. VORBEÅžTE CU MINE
  6. AI CREDINŢĂ
  7. ÃŽMPARTE
  8. FII RÄ‚BDÄ‚TOR
  9. FII BUN
  10. IUBEÅžTE-TE PE TINE ÃŽNSUÅ¢I

Pe care l-am încheiat cu cuvintele : « Chiar dacă acum nu am reuÅŸit să reÅ£inem toate cele 10 sfaturi, să medităm la cele pe care le-am reÅ£inut ÅŸi să ne străduim să le învăţăm,să le aplicăm ÅŸi să le răspândim pe toate…Nu va puteÅ£i imagina câţi oameni au nevoie să cunoască acest lucru astăzi! »

Şi fiindcă a zâmbi este benefic, am prezentat şi o urare superbă, cu caricaturi, dar text serios, un zâmbet pentru dumneavoastră, unde oamenii se deghizează în animale şi producţia noastră, pe care v-am făcut-o cunoscută prin mail.

Au urmat discuţii libere, în curtea bisericii, cu o felie de cozonac, un pahar de vin, sau apă minerală, după dorinţă.

Credem că am reuşit să dăruim un zâmbet. Vă dorim tuturor Pace şi Bine !

A consemnat Marian Boian